Avoimet työpaikat

Etsimme metsätilojen hoitajaa mukaan toimintaamme Lounais-Suomen alueelle

Odotamme että pidät metsästä, mutta viihtyäksesi ja toimiaksesi meillä, sinun tulisi pitää yhtä lailla ihmisistä. Samat ehdot toteutuvat myös metsäalan liiketoiminnassa – kauppoja tehdään ihmisten välillä.

Tilanhoitajat hoitaa metsä- ja maakiinteistöjä asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tiimimme tekee kaikkensa saavuttaakseen ja ylittääkseen asetetut tavoitteet. Tätä olemme tehneet jo yli 100 vuotta. Teemme työtä kestävän kehityksen puolesta ja toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa.

Vahvistamme nyt toimintaamme Lounais-Suomessa ja etsimme sinua, joka haluat työskennellä tilanhoitajana Varsinais-Suomi tukikohtana. Organisaatiomme on arvopohjainen, jota sinä omalta osaltasi vahvistat.

Tilanhoitajana vastuullasi on laaja toimintakenttä ja toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työhön sisältyy sekä suunnittelutyö että sovittujen toimenpiteiden läpiviennin varmistaminen omalla vastuualueellasi. Työskentelet läheisesti asiakkaiden kanssa ja kehitätte yhdessä maanomistajuutta ja tilojen taloutta. Teet työtä mm. urakoitsijoiden ja puunostajien kanssa. Saat tukea toimintaan omilta kollegoilta.

Sinulla on metsäalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Toimit sekä suomen- että ruotsin kielellä ja olet motivoitunut jakamaan yrityksemme arvot.
Jotta viihdyt tilanhoitajan roolissa, on tärkeää, että liiketoiminta ja kaupanteko on sinulle luontaista, hahmotat kokonaisuuksia ja otat vastuun tulossuuntautuneesta toiminnasta. Olet erityisen kiinnostunut metsänhoidosta ja metsätalouden tuotosta.

Toimintamme laajenee jatkuvasti, joten työhön sisältyy myös uusien asiakkaiden aktiivinen rekrytointi sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen. Luot verkostoja ja luottamuksellisia suhteita, jotka antavat lisäarvoa niin asiakkaille kuin yrityksellemme.


Lisätietoja sinulle antaa:
Tomas Landers, TJ puh: 050-3500760

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 4.2.2019 osoitteeseen:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Otsikoi sähköpostisi ”hakemus tilanhoitajaksi”.