Kiinteistönvälitys

 

Kiinteistön ostaminen tai myyminen on useimmille hyvin merkittävä kauppa. Se on tapahtuma, johon liittyy paljon pääomia ja suuria mahdollisuuksia, mutta myös riskejä ja ansoja. Oikealla neuvonnalla ja asiantuntevalla välitystoiminnalla on ratkaiseva merkitys.

 

Luotettavaa arviointia

 

Kiinteistönvälityksen perusedellytyksenä on kiinteistön oikea arvonmääritys. Useimmat arvioijat ovat varsin päteviä ja työskentelevät samanlaisten mallien mukaisesti. Suuriakin eroja voi kuitenkin syntyä arvioijien tarkkuudesta ja markkinoiden paikallistuntemuksesta riippuen.

 

Skogssällskapet Finlandilla on Pohjoismaiden kenties paras verkosto markkina-arvon määrittämistä varten. Meillä on asiantuntijoita niin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa kuin Baltian maissakin. Asiantuntijoillamme on yksityiskohtaista tietoa ja kokemusta yhteensä yli sadantuhannen hehtaarin edestä välitettyä maa-aluetta. Asiantuntijamme tuntevat hyvin omien paikallismarkkinoidensa tarjonnan ja kysynnän.

 

Yrityksellämme on myös laaja kansainvälinen sidosryhmäverkosto. Laaja markkinoiden tuntemus yhdistettynä taloudelliseen ja juridiseen osaamiseen tarkoittaa, että voimme tarjota luotettavan arvioinnin sekä muuta arvokasta neuvontaa kiinteistönvälitykseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Pelastavaa neuvontaa

 

Oikeiden neuvojen avulla niin kiinteistön ostaja kuin myyjäkin voi säästää merkittävän summan ja välttää ylimääräiset ongelmat. Esimerkiksi verotuskysymykset ovat haastavia, mutta ne tarjoavat myös merkittäviä mahdollisuuksia, jos ne osaa huomioida ajoissa. Pätevän juridisen neuvonnan avulla voit vaikuttaa kustannuksiin, tuottoihin ja ongelmien ratkaisuun esimerkiksi vuokraviljelyn, hankintalupien, kiinteistönmuodostuksen, EU-tukien ja kiinnitysten kohdalla.

 

Kun valitset Skogssällskapetin palvelut, saat apua kaikilla osaamisalueillamme. Jos olet aikeissa myydä, saat neuvoja ja konkreettista apua myös sellaisiin toimenpiteisiin, jotka nostavat nopeasti kiinteistösi arvoa. Uusi metsäsuunnitelma, puuston raivaus, istutus tai jokin muu toimenpide voi nostaa metsän arvoa huomattavasti toteuttamiskustannuksien jälkeenkin.