Puunvälitys

 

Pystykaupan välitys ja toimitusmyyntipalvelut

 

Skogssällskapet Finlandilla ei ole omaa saha- tai selluteollisuutta. Emme ole sitoutuneet toimittamaan puuta mihinkään ennalta sovittuun yritykseen valmiiksi sovitun hinnaston mukaisesti. Puutavarasi kilpailutetaan kansainvälisillä markkinoilla, mikä antaa enemmän mahdollisuuksia ja vahvemman neuvottelutilanteen kuin turvauduttaessa vain yhteen toimijaan.

 

Koordinoitua välitystä

 

Kansainvälisten verkostojemme vuoksi meillä on aina ajankohtainen tieto markkinoilla vallitsevista raaka-ainetarpeista sekä siitä, missä on kannattavimmat hinnat. Osa puutavarasta voi mennä ostajalle A, osa ostajalle B tai maahan C.

 

Yhdistämme puumäärät muiden asiakkaidemme valikoimaan, jolloin vedämme puoleemme ostajia kansainvälisillä puumarkkinoilla. Sinun etunasi on kannattavampi korvaus puutuotannostasi.

 

Oikeanlaista puuta oikeaan aikaan

 

Tilanhoitajana tehtävämme on huolehtia siitä, että hyödyt mahdollisimman paljon metsänomistuksestasi. Varmistamme kanssasi, että puunkorjuun ajankohta on paras mahdollinen ja että korjattavaksi valitaan oikea puusto. Pidämme huolen siitä, että puutavarasi korjataan ja kuljetetaan oikealle ostajalle. Olemme luonnollisesti analysoineet verotilanteesi ennen puunkorjuuta ja siten varmistaneet, että metsänhoidon tuottama nettovaikutus on sinulle mahdollisimman korkea. Tämän vuoksi et menetä verotuksen vuoksi rahoja, jotka voidaan investoida!